Hållbart och enkelt: låt Greentec uppföra ett idylliskt modulhus på din tomt

I dagens överdrivet snabba och artificiella värld är det just det enkla vi längtar efter innerst inne. Greentec Houses, med 20 års erfarenhet i branschen, är ett innovativt företag med fokus på design, konstruktion och montering av högkvalitativa och miljövänliga prefabricerade och modulära hus.

Det fina med modulhus ligger framförallt i möjligheten till enklare och mer hållbara lösningar. Kontinuerligt stigande levnadskostnader och en ökad miljömedvetenhet hos människor får oss att leta efter nya alternativ som erbjuder praktiska lösningar utan att kompromissa med kvaliteten. Vi erbjuder förstklassiga tjänster för alla som drömmer om en hemtrevlig sommarstuga med bastu, ett privat kontor eller en imponerande grillstuga.

Hållbara och energieffektiva lösningar tillverkade av lokalt, miljövänligt material har vunnit våra kunders hjärtan och gjort oss stolta över vår roll som engagerade specialister inom vår bransch.

Välkomna sommaren i det idylliska modulhuset Reigi

hoone kabiin disain 3d visualiseerimine Greentec reigi 1 6Pildid 2 1

Husmodellen Reigi är utformad för dig som behöver en praktisk och bekväm stuga på din tomt eller gård. Reigi passar som gäststuga med eget kök och bastu, men fungerar även som ett naturnära hemmakontor dit du kan fly stadsstressen för att arbeta i lugn och ro.

Bruksarean är 24,2 (m²) + 5,5 (m²) för sovloft eller förråd. Den totala byggnadsarean är 30 (m²). Reigi erbjuder anpassningsbar komfort och funktionalitet. Planlösningen och storleken på fönster och dörrar kan ändras efter dina behov för att kunna erbjuda den bästa lösningen för dig.

interior 3d visualiseerimine greentec reigi 1 5Pildid 2
interior 3d visualiseerimine greentec reigi 1 1Pildid 2
interior 3d visualiseerimine greentec reigi 1 10Pildid 2

Som svar på den växande efterfrågan har vi startat en sommarkampanj!
Tack vare en fabrikskontrollerad byggprocess kan våra hållbara och miljövänliga Reigi hus levereras som 99 % inflyttningsklara. Det låter oss att lova de första kunderna att ett mångsidigt modulhus Reigi kan uppföras på deras tomt redan i början av sommaren!

Vi erbjuder en komplett nyckelfärdig lösning som omfattar allt från treglasfönster till integrerade köksinredningar och vitvaror.

Vid önskemål kan modulhuset utrustas med en smart Bluetooth låslösning som är kompatibel med AirBnb:s system och stöder AppleHomeKit teknik. En sak är säker – hos oss hittar du en bra produkt snabbt och bekvämt!

Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina önskemål och få en offert med kampanjpris!

Sarve – Reigis tuffa storebror

3d visualiseerimine sarve moodul maja exterior v5 009@0.5x
3d visualiseerimine sarve moodul maja interior v4 021

Ta gärna en titt på Reigis storebror, en riktigt tuff och mångsidig sekundant! Sarve, den äldste sonen i Greentec-familjen, är ett perfekt exempel på vår flexibilitet och anpassningsförmåga som hustillverkare. Den här modellen fungerar bra som en liten bostad eller sommarstuga.

Husets kompakta storlek rymmer det viktigaste, med gott om utrymme för både boende och arbete. Den har allt ett hus behöver: trippelglasade välisolerade PVC-fönster och dörrar samt integrerade avlopps- och vattensystem.

Extra tillval som golvvärme och luft/vatten-värmepumpar gör det möjligt att använda huset året runt. Varenda detalj i Sarve modellen är utformad för att hålla och erbjuda bästa komfort genom att kombinera kompakthet och kvalitet.

Reigi – gjort för att hålla, just för dig

Tänk dig en regnig myskväll eller en solvarm sommarmorgon i ditt egna trivsamma Reigi minihus. En skön tillvaro garanteras, oavsett om det är regnets smatter eller strålande sol som du kan njuta av genom dina treglasfönster!

Blev du intresserad av det idylliska modulhuset Reigi? Kontakta oss via e-post info@greentec.ee eller ring +372 6003911 så skickar vi dig ett riktigt frestande kampanjpriserbjudande!

Med kärlek och omtanke
Greentec Houses