Byggbodar

Greentec är ett populärt och välrenommerat företag inom tillverkning av högkvalitativa och välisolerade byggbodar. Kontorsbodar, manskapsbodar, bostadsbodar eller andra lösningar – Vi anpassar oss och våra bodar efter dina behov.

Vill du veta mer?

Kontakta Greentec via telefon eller mail redan idag!

Greentec

Söker du efter modulbyggnader som kan tillverkas snabbt och effektivt? Då kan du glädjas åt att sökandet är över. Greentec är nämligen ett företag som har specialiserat sig på just den här typen av byggbodar. Vi ordnar allt ifrån personalbodar och kontorsbodar till evakueringsbodar då behovet av sådant finns. Läs vidare för att veta mer om vår verksamhet och om de byggbodar vi tillverkar och tillhandahåller!

Välkommen till Greentec!

Från projektering till färdig byggbod

När du väljer att vända dig till oss på Greentec ska du alltid kunna räkna med att ansvaret helt landar på oss. Vi tar hand om allt från planering och förstadie till konstruktion och leverans av dina kontorsbodar, manskapsbodar eller bostadsbodar. Eftersom det är vi som är experterna så anser vi att det är lämpligast så.

Vår organisation

Sedan Greentec slog upp dörrarna till verksamheten 2007 har företaget utvecklats i många led. 1,5 decennier av hårt arbete och högkvalitativa byggbodar har tagit oss dit där vi är. Idag väljer allt fler företag och organisationer att anlita oss då de är i behov av byggbodar årligen. Vi är oerhört stolta över detta.

Vill du komma i kontakt med Greentec för att veta hur våra byggbodar kan hjälpa dig? Hör av dig via telefon eller mail redan idag så svarar vi så snart som möjligt!

Teamet

Vår skickliga och specialiserade personal är förstås navet i hela Greentecs verksamhet. Hos oss arbetar några av landets absolut främsta experter på tillverkning och smidig leverans av byggbodar. Vårt team ser till att arbetet utförs och att det utförs på bästa möjliga sätt. Snabbt, effektivt och till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Företaget

Låt oss presentera företaget lite närmare. Greentec är en organisation som vilar på ett antal grundpelare som tillsammans utgör och bär verksamheten. När vi sysslar med bodetablering – när vi tillverkar och levererar kontorsbodar, personalbodar och evakueringsbodar – ser vi alltid till att ha dessa i åtanke:

Speciallösningar

Det är vi som ska anpassa oss efter våra kunders behov, och inte tvärtom. När du vänder dig till oss för byggbodar så ska detta alltid vara en självklarhet. Samarbetet påbörjas med att vi benar ut vilka behov som finns. Projektering och planering är bland det viktigaste för att behovet av byggbodar ska tillgodoses på rätt sätt. Alla våra byggbodar håller hög kvalitet och är välisolerade. Däremot passar olika byggbaracker – kontorsbodar, manskapsbodar, arbetsbodar eller bostadsbodar – olika bra för olika behov. Detta avslöjas förstås i namnen. Vilken lösning som passar för just dina behov benas ut tidigt i vårt samarbete.

Miljötänk

På Greentec har vi ett genomgående miljötänk i vår verksamhet. Alla råvaror som vi använder håller hög kvalitet och är miljövänliga. Detta är en princip som vi helt enkelt aldrig tummar på. När våra byggbodar sedan tillverkas tar vi dessutom alltid hänsyn till miljön. De kunder som väljer Greentec då de är i behov av byggbaracker slår ett slag för såväl miljö som kvalitet. Så har det alltid varit, så är det än idag och så ska det alltid fortsätta att vara för oss. Svårare än så behöver det inte vara.

Samarbeten

Greentec driver kontinuerligt en lång rad lyckade samarbeten. Det är dessa samarbeten som gör att vår verksamhet går runt och våra byggbodar når till de som är i behov av dem. Vi söker ständigt efter nya distributörer, byggbolag och fastighetsutvecklare i hela Norden. Behovet av högkvalitativa byggbodar finns överallt i samhället. Genom att samarbeta med oss på Greentec ser du till att föra de välisolerade byggbarackerna närmare kunderna som behöver dem. Detta oavsett om det gäller arbetsbodar, personalbodar, evakueringsbodar, kontorsbodar eller annat.

Kunderna

Som kund hos Greentec står du alltid i centrum. Detta är förstås något som de flesta lyckade verksamheter, inom alla branscher, skriver under på – men vi vill ändå betona detta särskilt mycket. Från första stund strävar vi efter att din upplevelse av vårt företag och våra byggbodar ska vara så bra som möjligt. Vi ser alltid till att all information du får från oss är tydlig och korrekt. Det gäller alltifrån information om kostnader, planering av arbetet med byggbarackerna och genomförande. Vi ser det dessutom som en självklarhet att du ska kunna nå oss för frågor och funderingar genom hela arbetet med byggbodarna. Detta gäller såväl innan projektet påbörjats, under arbetets gång och efter att projektet utförts. Du tilldelas en kontaktperson som du enkelt kan nå under hela arbetsprocessen.

Vår mission

Stora delar av Greentecs mission har redan nämnts tidigare i texten. Om vi däremot tillåter oss att komprimera det vi ständigt söker åstadkomma så ser det ut såhär:

På Greentec producerar vi långsiktiga och högkvalitativa byggbodar. I denna produktion så säkerställer vi alltid att råvarorna som används är lokalproducerade och miljövänliga. Vi strävar alltid efter att vara så effektiva som möjligt i vår produktion av byggbaracker och byggmoduler. Vår förmåga att spara tid genom effektivitet ger oss möjlighet att erbjuda kunderna konkurrenskraftiga priser. Slutligen, och långt ifrån minst, så strävar vi efter att minska koldioxidavtrycket – inte bara i vår egen verksamhet – utan i hela byggsektorn. Det är hög tid att hårdhandskarna tas på för detta.

På länken finns en bra avhandling gällande energieffektiviseringsåtgärder.

Begär gratis offert idag!

Greentec erbjuder gratis offert till alla som är intresserade av våra byggbodar. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med kostnadsförslag så snart som möjligt!

Våra byggbodar

Behovet av byggbodar varierar kraftigt. För att kunna tillgodose alla behov av byggbaracker är det därför viktigt att ha en bredd. Vissa syftar först och främst till att verka som kontor vid en byggarbetsplats, och de har det passande namnet kontorsbodar. En annan typ av byggbod är de som kallas för bostadsbodar. Dessa syftar till att agera som temporärt boende för människor vars permanenta boende inte är tillgängligt för tillfället. Det kan exempelvis bero på att huset renoveras, exempelvis genom stambyte. Andra typer är exempelvis s.k. manskapsbodar och arbetsbodar. Vi kommer att gå in närmare på dessa längre ner på denna sida. 

På Greentec har vi den bredd som krävs för att kunna tillgodose allas behov av byggbodar. Inte nog med att vi kan erbjuda en lång rad olika lösningar vars syften varierar. Vi kan dessutom erbjuda många olika byggbaracker inom samma kategori. För oss är det viktigt att man som kund ska få exakt vad man efterfrågar. När du kontaktar oss för byggbodar ser vi därför till att fullt ut kartlägga det behov som finns. Därefter ser vi till att rekommendera bodar som matchar detta behov.

Vilka regler som gäller avseende bygglov för uppförande av bodar kan du läsa om på skatteverkets sida.

Greentec följer de normer och krav som fastställs av byggnads (Svenska Byggnadsarbetareförbundet)

Kontorsbodar

Hur en byggarbetsplats är utformad varierar förstås kraftigt beroende på vilket arbete som ska utföras. Det kan handla om stora projekt som varar över flera år och det kan vara tal om betydligt mindre och kortare projekt. Något som förenar de allra flesta byggarbetsplatser, oavsett storlek, är dock behovet av kontorsbod. Med kontorsbodar kan all logistik och administration gällande arbetet hållas koll på. För att inte tala om att de ger möjlighet för personalen på plats att få tak över huvudet och någonstans att fika. Kontorsbodar syftar inte bara till att nyttjas på byggarbetsplatser. Även företag som, av någon anledning, inte kan vara i sina permanenta lokaler köper dessa byggbodar av oss. Hur de kontorsbodar som vi levererar ser ut kommer vi fram till ihop med kunden på ett första möte. Vi kan förstås anpassa dem helt utefter de behov som finns, både till antalet och utformningen.

Greentec erbjuder kontorsbodar som en viktig del av verksamheten inom byggbodar. Varje år vänder sig massor av företag och organisationer till oss för denna typ av byggbarack. Gör det du också! 

Kontakta oss för att få en gratis offert på dina framtida byggbodar idag!

Manskapsbodar

Manskapsbodar (ej att förväxla med manskapsvagn) kallas ofta för personalbodar, men de båda uttrycken syftar till samma typ av byggbarack. En personalbod är en typ av byggbod som gör precis vad namnet antyder. Det är en bod för personalen på en arbetsplats, oftast byggarbetsplats. Här skapas en inomhusmiljö som liknar vilken permanent arbetsplats som helst. Här finns toalett, duschrum, kök, uppehållsrum och vilorum, om så önskas. I våra manskapsbodar finns helt enkelt det som Greentecs kunder önskar ha. Precis som vi tidigare nämnt så kommer vi att skräddarsy en lösning som matchar med det just du efterfrågar. När vi kommit överens om vilken typ av manskapsbod resp. hur många som ska levereras så går det i regel väldigt fort. Vi ser till att det antal personalbodar som beställts finns tillgängliga och fullt utrustade vid det datum som överenskommits.

Alla Greentecs manskapsbodar är självklart utrustade med el, vatten och avlopp för största möjliga trevnad. Kontakta oss om du vill veta mer eller om du vill ha offert på personalbodar redan idag!

Bostadsbodar

Att behöva flytta från sitt hem till ett temporärt boende är sällan något som uppskattas. På grund av stambyte, renovering eller olycka kan detta dock vara en nödvändighet ibland. Då, anser vi på Greentec, är det lika bra att göra det bästa av situationen. Det är så vi har tänkt när vi har utvecklat våra högkvalitativa och välisolerade bostadsbodar. Varje år tillhandahåller vi med evakueringsbodar (bostadsbodar) till mängder av människor i Sverige. Hur denna typ av byggbod ser ut varierar från fall till fall. Vi erbjuder en lång rad lösningar och som kund beslutar du dig för vilken lösning du vill ha då du tar kontakt. Våra bostadsbodar anpassas så att de motsvarar det behov som varje enskild boende/familj har. Evakueringsbodar för singelhushåll respektive flerbarnsfamiljer varierar således i utformning.

En bostadsbod kommer aldrig att kunna ersätta den känsla man har för sitt eget, permanenta boende. På Greentec strävar vi dock efter att ge personer i behov av temporär evakueringsbod möjlighet att ha det så bra som bara möjligt.

Vill du veta mer om våra bostadsbodar? Kontakta oss och ta del av mer information och bilder! 

Bodetablering med Greentec

Vår bodetablering handlar om att säkerställa att slutleveransen matchar kundens behov. Detta är något som vi på Greentec sysslar med varje dag och har gjort i 15 års tid. Vad behöver man ha tillgång till? Hur länge kommer byggbodarna att behövas? Vilket antal bodar behövs? Finns det anledning att tro att någonting gällande byggarbetsplatsen eller personalens storlek kommer att ändras under tiden? Detta är frågor som är högst relevanta att ställa i samband med bodetablering. Det är viktigt att detaljerna kring arbetet fallit på plats då leverans av byggbaracker sker. 

För oss på Greentec är det allra viktigaste att de människor som ska nyttja byggbodarna trivs. Vi arbetar alltid tidseffektivt och till en konkurrenskraftig kostnad. Kontakta oss för att få veta mer om bodetablering, om våra priser och om våra villkor!

Arbetsbodar

När du väljer Greentec för arbetsbodar ser vi till att era bodar matchar er profil. Detta är ett mycket viktigt steg för att nå god varumärkesigenkänning. Det hela är ganska enkelt: 

En byggarbetsplats uppfattas av de flesta människor som ganska tråkig att se. Om de faciliteter (byggbodar) som företaget håller till vid ser tråkiga ut kan varumärket förknippas med något negativt. Greentec strävar efter att detta inte ska ske. Våra arbetsbodar håller hög kvalitet både konstruktionsmässigt och utseendemässigt. Vi ser till att de dessutom matchar ditt företags färger och profil. 

Låter det bra? Kontakta Greentec redan idag för att veta mer om våra arbetsbodar!

Byggmoduler idag

Utvecklingen går framåt i snabb takt inom de flesta områden, och utvecklingen av byggmoduler är inget undantag. Under de 15 år som Greentec varit verksamma har mycket hänt. Om vi däremot jämför med för 30-40 år sedan är skillnaden i effektivitet och kvalitet fullkomligt enorm. Om du vill veta mer om varför det är en god idé att ta hjälp av Greentec för byggmoduler – Kontakta oss så ser vi till att berätta! Vi erbjuder dessutom gratis offert på byggmoduler och byggbaracker till alla som ber om det.

Kontakta oss för högkvalitativa byggbaracker idag!

Har du väntat tillräckligt länge? På Greentec står vi redo att hjälpa dig med tillgodose just det behov du står inför. Vi bygger och levererar marknadens allra bästa byggbodar. Om du så behöver kontorsbod, arbetsbod, personalbod, evakueringsbod eller annat – Vi ser till att ta fram en lösning som passar för just dig.

Hör av dig till Greentec via telefon eller e-mail redan idag!

Greentec är stolta partner med organisationen Swedish Rental, rentalforetagen.se

SEO – Bizmedia